DEREX uzsāk plašu optisko šķiedru instalācijas projektu Grīmā, Vācijā

Sadarbības līguma ietvaros ar Ludwig Pfeiffer Hoch- und Tiefbau GmbH & Co. KG, ievērojamu ģenerāluzņēmēju, DEREX ir uzticēts uzdevums uzlabot 3. klastera sekcijas infrastruktūru, uzstādot 23 kilometrus garu optiskās šķiedras kabeli. Šī projekta mērķis ir uzlabot savienojamību un digitālos pakalpojumus vietējiem iedzīvotājiem un uzņēmumiem, nodrošinot tiem labāku piekļuvi būtiskiem tiešsaistes resursiem.

Šī projekta ietvaros DEREX ne tikai uzstādīs nepieciešamo infrastruktūru, bet arī nodrošinās nevainojamu savienojamību mājsaimniecībām, pieslēdzot tās optiskās šķiedras tīklam. Papildus tam uzņēmums būs atbildīgs par ielu skapju uzstādīšanu, lai veicinātu efektīvu tīkla izplatīšanu un uzlabotu tīkla kopējo veiktspēju.

“Mēs esam sajūsmā, ka mūs izvēlējās par galveno partneri šajā vērienīgajā optiskās šķiedras infrastruktūras projektā Grīmā,” teica Aleksejs Krasko, DEREX valdes loceklis. “DEREX iesaiste šajā lielapjoma projektā apliecina uzņēmuma izveidoto reputāciju un pieredzi sarežģītu infrastruktūras projektu izpildē. Partnerība ar Ludwig Pfeiffer Hoch- und Tiefbau GmbH & Co. KG apliecina viņu uzticību mūsu spējām un viņu atzinību par uzņēmuma apņemšanos sasniegt izcilību.”