DEREX, izvēlētais partneris Saules Skolas inženiertehnisko sistēmu un apgaismojuma jomā, svin izglītības iestādes svinīgo atklāšanu

DEREX, Saules Skolas būvniecības projekta inženiertehnisko sistēmu un apgaismojuma speciālists, nesen piedalījās jaunās skolas ēkas svinīgajā atklāšanā.

Nupat atklātā izglītības ēka Saules Skolā ir rūpīgi izstrādāta, lai iedvesmotu radošumu un nodrošinātu optimālu mācību vidi saviem skolēniem. Viena no ievērojamākajām DEREX komandas devuma daļām ir regulējamu apgaismojuma sistēmu ieviešana katrā darba vietā. Šī funkcija ļauj studentiem personalizēt savas radošās telpas un pielāgot apgaismojumu atbilstoši savām vēlmēm, ļaujot radīt atmosfēru, kas uzlabo produktivitāti un rosina viņu iztēli.

Turklāt DEREX veiktie elektroinstalācijas darbi ietver ļoti efektīvu ventilācijas sistēmu. Šī sistēma efektīvi pārvalda koka atkritumus darbnīcas ēkā un nodrošina nepārtrauktu tīra gaisa pieplūdi visā ēkā. Specializētas izplūdes sistēmas ir rūpīgi integrētas, lai uzturētu veselīgu un labvēlīgu vidi, prioritizējot gan skolēnu, gan darbinieku labklājību.